De vzw AZIZ kreeg prachtig nieuws van vzw Conform: Said Azhar is er op 14-05-2014 als een van de twee bijzonder verdienstelijke cursisten opgenomen op de WALL OF FAME. Het was de vzw die Said naar het opleidingscentrum toe leidde.

 

Vzw Conform is een nieuw opleidingscentrum voor de bouw in Kapelle-op-den-Bos. Partners zijn ETERNIT, RTC Vlaams-Brabant en VDAB. Bij de inhuldiging op 14-05-2014 werd ook een WALL OF FAME aangelegd met alvast 2 voorbeelden van “gedreven en gemotiveerde medewerkers”. “Zo’n personen zijn een onschatbare waarde voor een bedrijf” zegde Patrick Balemans, gedelegeerd bestuurder van Eternit.

 

De 2 zijn Gert Bellemans (27 jaar) en Said Azhar (23 jaar).

Said ontvluchtte het geweld in Zuid-Somalië. Zijn asielaanvraag sleept al jaren aan. Door in procedure te zijn, kreeg hij een arbeidskaart waarmee hij toegang kon krijgen tot beroepsopleiding en werken. “Ik ben zo blij dat ik eindelijk een beroep kan aanleren” zegde hij toen. Hij was dus een prachtige cursist. Nu werkt hij al meer dan een jaar als dakdekker en kreeg onlangs een contract van onbepaalde duur.

PROFICIAT, SAID!

Proficiat, vzw Conform, omdat u duidelijk open staat voor diversiteit op de werkvloer!